Tip van Campingnavigator

Gugel Dreiländercamping

Al 60 jaar is kamperen 'n feestje op deze heerlijke, fijne en gezellige familiecamping. Gelegen in de regio Baden-Württemberg in het zuiden van Duitsland. Een prachtig en veelzijdig gebied waarvan je zó in de Elzas, Zwitserland of het Zwarte Woud bent. Niet alleen een topplek voor een onbezorgde en welverdiende kampeervakantie, maar ook een ideale camping wanneer je op doorreis bent.

Alles is er op gericht om de kampeerders een onvergetelijke vakantie te bezorgen. In de zomermaanden worden er volop activiteiten georganiseerd. Sport, spel en een enthousiast animatieteam dat de kleintjes vermaakt. Maar er is meer! Wat te denken van een tennisbaan, minigolf, beachvolleybalveld, een kinderboerderij én een overdekt zwembad. Oh, en voor de volwassenen is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning in de spa en wellness. Toe aan wat meer actie? Werk je in het zweet in de fitnessruimte.

De camping beschikt over verschillende soorten kampeer-plaatsen die variëren in grootte van 80 tot wel 140m2. Of kies een ruime comfortplaats. Ben je op doorreis? Dan kun je terecht op één van de speciaal aangelegde overnachtings-plaatsen waar je aangekoppeld kunt kamperen en de volgende ochtend zó weer op pad kunt. Ideaal!

Maar eigenlijk is de omgeving veel te mooi voor zo'n kort verblijf. Het Rijndal is prachtig én het perfecte startpunt voor 'n bezoek aan de Elzas, Zwitserland of de Rijn. Ook ben je in slechts 20 minuten in 't imposante wandel-walhalla het Zwarte Woud. En dan hebben we de schilderachtige dorpjes die je onderweg tegenkomt nog niet eens genoemd...