Tip van Campingnavigator

Kasteelcamping Domaine le Mialaret

Wow! Kampeer in alle weelde op deze prachtcamping. Blikvanger op dit 44 hectare én eeuwenoude domein is het 19e-eeuwse kasteel dat statig staat te pronken. Inmiddels doet het dienst als hotel, dus je hoeft niet perse te komen kamperen om hier vakantie te vieren. Vanaf de camping lopen wandelpaden met verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden. Trek je wandelschoenen aan en gaan!

De camping ligt in Neuvic, een dorp van 73 km² met 1750 inwoners in het departement Corrèze, ten westen van de Gorges de la Dordogne op een hoogte van 630 meter.

Of je nu met je tent, camper of caravan komt kamperen, de plaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektra. En wat leuk is, op iedere plek staat een grote houten picknicktafel. Gezellig eten en borrelen met vrienden en familie! Liefhebber van natuur, rust en ruimte? Zoek een plekje in het bos achter de camping. Hier zijn prachtige ruime bosplaatsen tussen de bomen. Liever een huisje of een safaritent huren? Ook dat kan, er zijn allerlei mogelijkheden om een accommodatie te huren.

Op Domaine Le Mialaret hoeft niemand zich te vervelen. Speel een partijtje tennis, voetbal, tafeltennis of petanque. Superleuk! Kinderen leven zich uit op de trampolines of spetteren in het zwembad of ravotten in de speeltuintjes. Houden ze van circus? Dan kunnen ze in het hoogseizoen dagelijks circusacts oefenen met echte circusartiesten. Gaaf!

In samenwerking met de manege in Neuvic organiseert het team van de camping ponyrijden voor de kleintjes, paardrijden voor beginners en geweldige buitenritten voor gevorderde ruiters.

De golfliefhebber kan in de directe omgeving vande camping een balletje slaan op de 2x9 holes baan. De watersporter leeft zich uit op het meer vlakbij. Zeilen, water- en jetskiën. Er is echt voor elk wat wils!