Over Campingnavigator

Sinds 1983 is Campingnavigator een rijke bron van campinginformatie. Je vindt er al onze pareltjes, toppertjes, tips en adviezen; actueel en inspirerend. Op onze website, in onze nieuwsbrieven, in de downloadable gidsen en in Ontdek Magazine. Zowel op papier als online.

Samen met onze enthousiaste groep campingconsulenten bezoeken we elk jaar duizenden campings. Die consulenten zijn daar lekker druk mee. Ze genieten al rondzwervend in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Duitsland of Scandinavië van de natuur, van het reizen en van 'hun' campings, waar ze in de loop der jaren vaak een innige band mee krijgen. Leuk werk, waar je wel een beetje zwerversbloed, een eigen kampeermiddel en voldoende vrije tijd voor moet hebben. Lijkt het je wat om als consulent aan de slag te gaan? Laat ons dat even weten. Kan heel simpel: stuur een mailtje naar info@campingnavigator.com

Op Campingnavigator.com kun je je eigen campinggids downloaden. Helemaal gratis! Ga je naar bijvoorbeeld de Dordogne en wil je weten welke campings in deze vakantieregio liggen? Download dan de gids 'Dordogne', zet 'm op je tablet en je hebt altijd actuele informatie bij de hand. Op onze website zijn meer dan 200 online gidsen beschikbaar, daar zit je vakantieregio zéker bij!

Nieuw! Themagidsen van Campingnavigator

De meeste campinggidsen geven een helder overzicht van een bepaalde selectie van campings in een regio of een land. En dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Vooral als je ze downloadable maakt, zoals wij doen. Maar uiteindelijk wil je toch graag meer weten. Het is fijn om de faciliteiten op de camping te kennen, maar je wilt ook graag weten of je er een fijne vakantie gaat beleven. Dat hangt natuurlijk af van wat je zoekt. Beetje fietsen, of toch liever wandelen. Allebei mag ook natuurlijk. Misschien zoek je vooral grote campings met veel animatie en een enorm zwemparadijs. Of juist de rust in het groen van wat bergen.

De website biedt via filters genoeg mogelijkheden om dat uit te zoeken. Maar laten we nou gemerkt hebben dat veel mensen naar dezelfde zaken zoeken. En dan leveren wij graag een extra vleugje inspiratie aan, als hulp bij het zoeken. Doen we al in Ontdek Magazine, natuurlijk. Maar nu ook in onze nieuwe themagidsen. We hebben eerst vijf thema’s uitgekozen waarbij we een aantal campings op een rijtje zetten: fietsen, wandelen, golf, wellness en vijftigplus.

Onze producten

Jaarlijks sluiten enkele honderden campings zich aan bij het Best Deal campingcard-programma. Daarmee kun je als kampeerder op vertoon van je persoonlijke Best Deal campingcard profiteren van extra voordeel tijdens je verblijf. En het fijne is: als je al een Best Deal campingcard hebt, hoef je niet 'm niet ieder jaar te vernieuwen. De campingcard is niet voorzien van een jaartal, dus kan tot wederopzegging gebruikt worden.

Onze website biedt via filters genoeg mogelijkheden om op zoek te gaan naar jouw ideale vakantiebestemming. En wij hebben gemerkt dat een aantal thema's vaak worden gezocht. En dan leveren wij graag een extra vleugje inspiratie aan, als hulp bij het zoeken. Doen we al in Ontdek Magazine, natuurlijk. Maar nu ook in onze nieuwe themagidsen. We hebben eerst vijf thema’s uitgekozen waarbij we een aantal campings op een rijtje zetten: fietsen, wandelen, golf, wellness en vijftigplus.

Campingnavigator inspireert! Droom weg aan het Gardameer, lekker luieren aan het strand van de Costa Brava, slenter over de boulevard aan de Franse Kust of bezoek gezellige dorpjes langs de Moezel... en je hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen, want Nancy van Campingnavigator selecteert de campings voor je :-)

En uiteraard - als je geen inspiratie meer wenst te ontvangen kun je je natuurlijk op ieder gewenst moment weer afmelden.