Kamperen in het hart van de Savoy Mont Blanc

Heerlijke familiecamping bij de bronnen van het Lac d'Annecy, in het hart van de Savoy Mont Blanc middenin de rijke natuur. Dat is kamperen op Camping Champ Tillet. Pak vanaf hier de fiets en rij naar Albertville of Annecy. Of maak een stevige wandeling door de bergen. Wij vroegen Fabienne Suscillon, de manager van Camping Champ Tillet hoe zij de afgelopen periode heeft ervaren.

De natuur is mooier dan ooit

"We zitten in een ongekende situatie en zien ook dat de natuur weer ademt. De bergen krijgen heldere en oogverblindende kleuren, het meer van Annecy herwint zijn puurheid van weleer en de bossen zijn nog nooit zo bloeiend geweest. Onze prachtige streek is en blijft altijd heel aangenaam om te bezoeken: tussen de bergen en het meer kun je heerlijk ontspannen of juist heel sportief zijn. Dus, als je van fietsen houdt wacht niet langer: de bergwegen en de Alpenzon wachten op je!

In de tijd dat we onze deuren moesten sluiten, hebben we niet stilgezeten. Naast het verbeteren van de kwaliteit, comfort en zichtbaarheid van de camping hebben we onder andere nieuwe bomen gepland en is de verlichting vernieuwd.

Op 2 juni mochten we de camping weer openen en hebben we onze eerste gasten mogen ontvangen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen en uiteraard in goede gezondheid!

Tot ziens op Camping Champ Tillet!"

Camping Champ Tillet 28 Chemin du Chenevier 74210 Marlens www.champtillet.com