Gezocht.... Een charmante familiecamping in de bergen? Gevonden Camping Seiser Alm (895m) in Zuid-Tirol aan de voet van de Dolomieten. Hier beleef je intens de vier jaargetijden. De camping ligt bij Bolzano en heeft een fraai uitzicht op het Schlern gebergte.

Camping Seiser Alm in Zuid-Tirol ligt in het Natuurpark Schlern-Rosengarten, dat een paradijs is voor wandelaars en mountainbikers. Hoog in de Italiaanse bergen klimmen en voor wie durft... paragliden.... sensatie! Wil je zelf niet "lopen"! Zit op een paard (manege naast de camping), houdt de leidsels goed vast en bewonder de mooie flora en het landschap.

Kamperen in 2020 We kunnen er niet omheen, dit jaar zal de vakantie voor ons allemaal een beetje anders zijn. We hebben te maken met enkele beperkingen vanwege de corona-situatie. Op Camping Seiser Alm kun je vooraf en vanuit huis inchecken, zo kun je bij aankomst direct naar je kampeerplaats.

Bij alle gemeenschappelijke ruimtes bij zowel de in- als uitgang zijn desinfectiemiddelen beschikbaar. De minimarkt is geopend en vanaf 26 juni is het restaurant geopend voor afhaalmaaltijden. Haal bij de receptie een QR-code op, waardoor je op je kampeerplaats eenvoudig het menu kunt inzien en je bestelling kunt doorgeven. Je krijgt een telefoontje als het klaar is om op halen. Wel zo makkelijk!

Helaas heeft de camping moeten besluiten om het zwembad gesloten te houden, maar de Badesee Völser is open voor een verfrissende duik. Je vind deze vijver binnen 15 minuten lopen.

Camping Seiser Alm Dolomitenweg 10 39050 Völs Am Schlern www.camping-seiseralm.com

“Misschien wordt deze vakantie wat rustiger en daardoor mooier. De bergen zijn oud, mooi en onaantastbaar. En de natuur laat ons hier onze batterijen opladen, we verdienen het allemaal!" Elisabeth & Erhard Mahlknecht Camping Seiser Alm