Italiaanse flair in Zwitserland

Lago Maggiore: misschien wel de mooiste plek in Zwitserland om op je vakantie te vieren. Huh? Da's toch Italiaans? Niet helemaal... het meer ligt in zowel Italië als Zwitserland. Met de Alpen, het helderblauwe Lago Maggiore en het vele groen eromheen - waaronder palmbomen - is het perfecte vakantiekiekje zo gemaakt. Geen tijd om te verlizen, ga eropuit! Bergwandelen, fietsen, varen, zwemmen of slenteren door oude straatjes en steegjes in het mooie Locarno.

Kamperen in een oase van groen

Welkom op Campofelice Camping Village. Een heerlijke vijfsterren camping met haast alle denkbare faciliteiten en waar je tijd gekort komt. Een fabelachtig vakantieparadijs aan de Zwitserse kant van het Lago Maggiore met een 400 meter lang privé-strand en uiteraard omringt door imposante bergen. Met 'n beetje geluk kijk je vanaf je kampeerplaats zo naar het meer en de haven. En wat is er dan lekkerder dan 's avonds met een verkoelend drankje genieten van het uitzicht? De deinende bootjes op het water en de zon die langzaam onder gaat...

Kampeerseizoen 2020 De camping is inmiddels geopend en heeft alle voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen getroffen om je een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen.

Campofelice Camping Village Via alle brere 7 CH-6598 Tenero www.campofelice.ch