Op een prachtige plek, aan de ingang van de Gorges du Verdon, en op 650 meter hoogte ligt dit paradijs: Domaine Chasteuil Provence. Opgericht in 1959 door dezelfde familie die het tot op de dag van vandaag nog steeds runt. De kampeerplaatsen zijn er ruim en liggen in een schaduwrijk dal - perfect voor verkoelende nachten na zonovergoten dagen.

De natuur in de Verdon is nog nooit zo mooi geweest en op de camping zijn ze nog nooit zo blij geweest om hun ‘kleine’ stukje paradijs met andere natuurliefhebbers te delen. Meer dan ooit leeft het gevoel tussen vogels te leven en ze genieten erg van de kleine dingen die de natuur biedt. Bijvoorbeeld het kleine veulen van de naastgelegen velden dat een paar weken geleden bij ons kwam.

Kamperen in 2020 De camping heeft optimaal gebruik gemaakt van deze lockdown-periode om de klantervaring opnieuw te bekijken en verbeteren, en om de banden met het lokale ecosysteem te versterken. Zij hopen hier nog een tijdje verder aan te kunnen sleutelen. Zoals ze zelf zeggen "Onze taak houdt niet op bij het sleutels geven en de slagboom open doen voor gasten." Met de jarenlange kennis en ervaring in het familiebedrijf weten zij als geen ander hoe je een fantastische vakantie kunt bezorgen in de Verdon.

Domaine Chasteuil Provence Route des Gorges du Verdon RD952 04120 Castellane www.chasteuil-provence.com

"De beproeving die we hebben meegemaakt was moeilijk en niets heeft ons erop voorbereid ... In Frankrijk zeggen we "na de regen komt het goede weer", en dat hopen we dan maar. Wie weet hebben deze zware tijden ons in ieder geval laten groeien." Nina Domaine Chasteuil Provence