Eindelijk is ook het zomerseizoen begonnen op Camping Monte Generoso. Je bent weer van harte welkom op de oevers van het meer van Lugano. Voor een heerlijke Mediterrane sfeer, relaxed op vakantie en een heerlijk zonnetje, ideaal!

Camping Monte Generoso is de ideale vakantiebestemming aan het meer. Meertalig personeel dat je van harte welkom heet bij de receptie voor de check-in. Nadat je het je gemakkelijk hebt gemaakt op je staanplaats, begint het ontdekken van de camping. Daar helpen we je een beetje mee. Je kunt kiezen uit tal van activiteiten op en aan het meer of alvast een kijkje nemen in de minimarkt. Voor de kids is er een leuke speelplaats, de perfecte plek om nieuwe vriendjes te maken. Het hoogseizoen is er een miniclub, met een leuk animatieprogramma. Voor alle gasten is er elke avond een uitgebreid programma vol thema’s en vermaak.

Ook de hond is van harte welkom. Kijk even naar onze ‘hondenhuisregels’, dan weet je wat er mogelijk is voor je viervoeter. Wifi is beschikbaar op de hele camping. En de bar & grill biedt handige meeneemmaaltijden aan. Lui, lekker en makkelijk!

De camping heeft compleet vernieuwd sanitair. Met 10 gesloten douchecabines, toiletten, ook voor mensen met een handicap. Afwasfaciliteiten, buitendouches, en een complete was- en strijkruimte complementeren het geheel. En heb je geen tent, caravan of camper? Dan huur je toch gewoon een prachtige caravan van de camping zelf!

Kamperen in 2020 In deze vreemde tijden is het goed te weten dat de camping al een veiligheidsplan heeft toegepast. Alle details over hoe we over jouw gezondheid en die van onze medewerkers waken vind je op onze website. Alle maatregelen zijn in overeenstemming met de veiligheidsprotocollen van de “Schoon en Veilig”-campagne zoals voorgesteld door Switzerland Tourism.

Camping Monte Generoso Via Tannini 12 6818 Melano www.campingmontegeneroso.ch

"In deze vreemde tijden is het goed te weten dat de camping al een veiligheidsplan heeft toegepast. Alle details over hoe we over jouw gezondheid en die van onze medewerkers waken vind je op onze website." Lucas Escardò Camping Monte Generoso